Noticias

Volver a las noticias

I Encuentro de violonchelistas "Pau Casals"

14/04/2007

I Encuentro de violonchelistas "Pau Casals" Un total de 96 músicos participaron en el I Encuentro de violonchelistas "Pau Casals", que tuvo lugar el 14 de abril en Vil·la Casals y en el Auditorio Pau Casals de Sant Salvador, El Vendrell.

La trobada pretén realitzar un intercanvi d'experiències i de coneixements entre els professionals del violoncel i, al mateix temps, realitzar una activitat formativa i de difusió de la pràctica del violoncel. La trobada va adreçada a músics, professors i estudiants de grau mitjà i superior. És la primera acció d’aquestes característiques que es fa a Catalunya i a l’Estat espanyol.

La trobada va comptar amb la presència de la prestigiosa pedagoga Maria de Macedo, qui va impartir diverses classes magistrals. Al mateix temps es van realitzar altres activitats paral·leles com visites al Museu Pau Casals, projeccions del film "Pau Casal at 88" i una presentació per part d'un grup de luthiers de la història i la cura dels violoncels. A la tarda, la jornada es va obrir al públic amb un concert a l'Auditori Pau Casals a càrrec de dos grups de violoncels: Scordatura Spectralis i Ensemble "Gaspar Cassadó". Al finalitzar tots els participants van fer una interpretació conjunta del "Cant dels Ocells".
Fundación Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

museo: +34 977 684 276
Fundación: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creado por Signia