News

View archives

ELS VIATGES DEL MUSEU

ELS VIATGES DEL MUSEU El Museu Pau Casals impulsa una nova proposta de viatges entorn a la figura, l'obra i l'univers del mestre Pau Casals. Una iniciativa per a la difusió i l’estudi de la vida i obra del músic. www.viatgesdelmuseu-pauca...

El Museu organitza aquests viatges per oferir una experiència única que permeti donar a conèixer la figura de Pau Casls i el seu llegat cultural i humanístic, com també aquells espais i entorns geogràfics que tenen un vincle especial amb la vida d’un dels noms més universals de la cultura catalana.
A més de cuidar tots els detalls del viatge, els participants seran acompanyats per experts en l’àmbit musical, especialitzats en la vida i obra de Pau Casals.
Us animem a participar en aquestes experiències i esperem rebre els vostres suggeriments al respecte per tal construir una comunitat de seguidors entorn l’univers Pau Casals.

VIATGES I VISITES
Visita al Festival de Prada Conflent. Exili i música al peu del Canigó
29 Juliol 2018
Visita d’un dia a la 66a edició del Festival Pablo Casals de Prada de Conflent (França). La sortida es realitzarà des de Barcelona en autobús i els participants podran conèixer els escenaris protagonistes de l’exili francès del Mestre. La visita finalitzarà amb un concert a la localitat d’Eus, en el marc de la programació del Festival de Prades.

Cap de Setmana al Vendrell. Seminari, música i visites culturals
15 i 16 de setembre del 2018
Seminari Introductori per a tots els públics a càrrec d’especialistes en la vida i l’obra de Pau Casals que es portarà a terme en les mateixes instal·lacions del Museu Pau Casals (Sant Salvador El Vendrell) Per aquests dies, hem programat diverses activitats per tal d’aprofundir en la música i l’espai geogràfic de Pau Casals.

Pau Casals als Estats Units. Les Nacions Unides i la lluita per la pau
En preparació. Dates Previstes: Octubre-Novembre 2018
El Museu també està organitzant un viatge als Estats Units per tal de commemorar el discurs que va realitzar Pau Casals a l’ONU i el concert a la Casa Blanca, donant a conèixer als participants els vincles del Mestre amb Washington i Nova York.

Puerto Rico. Exili a la pàtria materna del Carib
En preparació. Dates previstes: Febrer-Març 2019
Puerto Rico és la pàtria materna de Pau Casals i on es va exiliar a l’any 1956. El viatge tindrà una durada d’una setmana i coincidirà amb les dates del Festival Casals de Puerto Rico. A més de l’estada cultural, els participants podran descobrir Puerto Rico, les platges caribenyes i els tresors que amaga l’illa.
Si esteu interessats en participar en Els Viatges del Museu, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Altres informacions i reserves
Eulàlia Subirana i Maria Cunillera
T. +34 977 684 276 / T. +34 933 19 20 21
comunicacio@paucasals.org

https://www.viatgesdelmuseu-paucasals.org
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia