News

View archives

Fase Autonòmica de Catalunya del 16º Certamen «Intercentros Melómano»

18/11/2017

Fase Autonòmica de Catalunya del 16º Certamen «Intercentros Melómano» El pròxim dissabte 18 de novembre a partir de las 16:30 hores, tindrà lloc a l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell la Fase Autonòmica de Catalunya del 16º Certamen Nacional de Interpretación «Intercentros Melómano» (categoria de Grau Professional).

El Certamen és una iniciativa de la Fundación Orfeo creada l’any 2002 amb l’objectiu de fomentar la participació activa dels alumnes dels conservatoris de música en concursos de caràcter professional. La denominació «certamen» respon al fet que l’activitat té una vocació més congressual que competitiva: es concep que serveixi d’experiència pràctica als músics, que aquests puguin dirigir-se a un públic i a un jurat que valora la seva interpretació, no únicament la seva destresa tècnica.
En aquestes audicions participaran 15 alumnes dels conservatoris de Catalunya de diverses especialitats instrumentals (flauta dolça, piano, clarinet, violí, violoncel, oboè, viola, saxofon, trompa y tuba). El primer classificat serà el representant de Catalunya en la Fase Final del Certamen, que es durà a terme el dia 9 de desembre a l’Auditorio de la Diputación de Alicante-ADDA. En aquesta Fase Final participaran els disset representants autonòmics que tractaran d’emportar-se el premi: una gira de concerts per tota la geografia espanyola, que inclou recitals solistes i concerts amb orquestra simfònica, com l’ofert per l’Orquesta Metropolitana de Madrid a l’Auditorio Nacional de Música.
Amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals i l’Auditori Pau Casals del Vendrell, l’encontre comptarà amb actuacions d’un màxim de 15 minuts i amb repertori lliure. El jurat estarà format per Albert Solé Galí, Roman Galimany i Tomás Grau.
L’entrada a las audicions és oberta al públic. Finalitzades les actuacions, el jurat es retirarà a deliberar i, posteriorment, es farà públic el seu veredicte.


Més informació: www.fundacionorfeo.com/ce...
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia