News

View archives

37è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA PAU CASALS

13/07/2017

37è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA PAU CASALS Comença el 37è Festival Internacional de Música Pau Casals amb un nou impuls i més notorietat internacional. Seguirà al Ferstival la programació musical d’estiu que es fa durant el mes d’agost, amb activitats i concerts oberts a la innovació i adreçats al gran públic, d'entre els quals destaca el Festival jove "Música als jardins".

Entre el 13 i el 24 de juliol, se celebraran set concerts dedicats als compositors més estimats per Casals amb diversos músics que van ser propers al Mestre o que en són hereus de manera indirecta. Els concert tindran lloc a l’Auditori Pau Casals del Vendrell.

El Festival estrana també un nou director artístic, Berbard Meillat, musicòleg i expert internacional de l’obra de Pau Casals. A banda de la seva llarga experiència en programació musical internacional en l’àmbit de la música clàssica, ha estat director de Radio Classique, de França, i director de programació del canal de ràdio Musiq3 de la RTBF de Bèlgica.

Inauguraran el Festival el violoncelista Alban Gerhardt i el pianista Steven Osborne. Els seguiran Amandine Beyer and Gli Incogniti, el violinista Renaud Capuçon acompanyat al piano per Guillaume Bellom, Benjamin Alard, que tocarà l'orgue de l'església parroquial del Vendrell, el pianista Richard Goode, l'Orquestra de Camerata XXI amb Jean-Bernard Pommier al piano i es clourà amb el Ouatiur Zaïde amb Eric Le Sage al piano.

Segueix al Festival la programació musical d’estiu que es fa durant el mes d’agost, amb activitats i concerts més oberts a la innovació i adreçats al gran públic.
En destaca la participació de la violoncel·lista guanyadora de la Beca Internacional Pau Casals 2016, Mariona Camats, i el de Elina Sitnikava, guanyadora del prestigiós concurs Paper de Música de Capellades, presidit pel mestre Antoni Ros-Marbà. També formaran part de la programació d’aquest mes d’agost els concerts del Festival Jove “Música als jardins” del Museu Pau Casals, que és gratuït.
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia