News

View archives

Jornada de tallers de violoncel a la Vil·la Museu Pau Casals

09/04/2014

Jornada de tallers de violoncel a la Vil·la Museu Pau Casals El proper dissabte 12 d’abril la Vil·la Museu Pau Casals acull una jornada de tallers per a violoncel·listes. Sota el nom de CELLOLAB, els violoncel·listes i pedagogs Laura Folch i Lito Iglesias faran de la Vil·la Casals un espai de música i debat.

Els alumnes de violoncel del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa conviden al pedagog Lito Iglesias i als seus alumnes de violoncel de l’Escola Municipal de Música de Barcelona a una jornada d’intercanvi i pelegrinatge musical, per tal d’aprofundir, compartint experiències, en la tècnica dels joves violoncel·listes que des dels equipaments catalans comencen a endinsar-se en l’instrument.

Aquesta iniciativa educativa obrirà a la tarda les portes al públic general de la Vil·la Museu Pau Casals. De 17h a 18h, el museu ofereix una visita guiada que ens contextualitzarà la vida i llegat que Pau Casals va deixar a la seva casa d’estiueig de la platja de Sant Salvador. Al final de la visita, els alumnes més avançats ens oferiran petits fragments de les Suites per a violoncel de J. S. Bach, mentre visitem els jardins del museu. En acabar, els visitants podran gaudir d’uns sessió oberta de treball i gaudir d’un breu concert amb els professors i els participants del CELLOLAB d’enguany.

La visita està adreçada a tots els públics i les tarifes són de 6 euros els adults i 3 euros els nens. Cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 (ext. 1) o al correu electrònic museu@paucasals.org
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia